• Tunnusta enda kolleegi ja saada ta puhkama võitja on…

    07. juuli 2021

    Trummipõrinaga kuulutame välja “Tunnusta enda kolleegi ja saada ta puhkama” võitja ning lisaauhindade võitjad! 🥁🥳

    Aitäh kõikidele, kes enda kolleege soojade sõnadega iseloomustasid ning märkasid! Tänu sellele kampaaniale võime öelda, et Eestis on väga palju imelisi töökaaslaseid, kellega igaüks sooviks koos töötada. Ja neid kolleege on sadu, tuhandeid ;) Need kolleegid olemegi meie ise! 🥳

    Meie Saku Lätest aplodeerime teile kõikidele👏, kes te aitate iga päev kellegi elu paremaks muuta! Aitäh teile!

    Meil oli (päriselt) äärmiselt raske valikut teha, kuid lõpuks loosisime finaalikandidaatide seast välja ühe peaauhinna võitja.

    Peaauhinna ehk puhkuse võidab endale AVE👏👏👏! Muidugi saab lisaauhinna Tunnustaja Raivo👏 ;)

    Avet tunnustas tema kolleeg Raivo järgmiste sõnadega:

    “Ave on meie firmas sekretär ja firma visiitkaart. Alati on ta positiivne ja naeratav, seda ka halvematel päevadel. Ta on firma süda, kellele kõik saavad loota ja toetuda. Tal on selleks tarbeks isegi sildid tehtud, ”Psühhiaater”, ”Doktor” jne. Olenevalt olukorrast tõstab sildi lauale 😀 Ta utsitab kõiki takka ja korraldab firmas üritusi, et kaastöölistel rutiini ei tekiks. Ta on Parim 😊”

    Aitäh Ave, et oled enda meeskonnas inspiratsiooniks. Ma usun, et väga paljud meist tunnevad end Ave rollis- kellelegi oled sa tütar, kellelegi psühhiaater, kellelegi lõbus kolleeg, kellelegi inimene, kes lahendusi pakub, kellelegi sõbranna. Me kanname ja peamegi kandma elus väga palju rolle, nii ka tööl!

    Lisaauhinnad võitsid järgmised Tunnustajad 👏:

    Kristin👏, kes tunnustas Sirlyt👏. Lisame siia väikese väljavõtte “Me ei ole kangelased, kes päästavad haiglas elusid, kellest loeme “suurtest lugudest” või kuuleme erisaadetes jõulu ajal, sest meie töö on toetada, aidata ja olla olemas neile, kel elutee on kahjuks lõppemas, ka mõista ja olla toeks neile, kes nendest maha jäävad. Leevendada nende vaegusi, vahel saame lihtsalt hoida surivoodil kätt ja inimesena inimesele olemas olla…Sirly on üks paljudest (aga väga eriliselt soojust kiirgav, särav) “meie sorti” igapäeva kangelastest kodus, koolis ja tööl, aga need pole popid valdkonnad, kus alal saaks havel ka teistmoodi tunnustust.”

    (Nauding Saku Lätelt kohvioad, 2 pakki)

    Kadri👏, kes tunnustas Otti👏. Lisame siia väikese väljavõtte “Ott ei naerata peaaegu kunagi Sulle lihtsalt sellepärast, et viitsisid hommikul tööle tulla. Ott ei räägi sinuga kaasa peaaegu kunagi Eesti Ekspressi kaaneloost. Ott ei taha kunagi tähelepanu ja esiletõstmist ja otseloomulikult ei tee Ott kaasa Vikerraadio virgutusvõimlemist, sest Ott on töökas ja tark eesti mees. Ta on abistamas, kui arvuti monitor on hommikul pime, kui printerskännerkoopiamasin on vaja tassida teisele korrusele.”

    (Nauding Saku Lätelt kohvioad, 2 pakki)

    Kristin, kes tunnustas Loviisat (Nauding Saku Lätelt kohvioad, 2 pakki)

    Cathy, kes tunnustas Kaiet (Saku Läte vihmavari, 2 tk).

    Liis, kes tunnustas Laurit (Venden jõhvikamaitseline mineraalvesi, 2 plokki).

    Mari, kes tunnustas Laurat (Saku Läte vihmavari ja Saku Läte kasepuidust lõikelaud).

    Carmen, kes tunnustas Janikat (Saku Läte kasepuidust lõikelaud, 2 tk).

    PS! Võitjatega võtame ühendust alates 12.07.21

    Saku Läte
    Joogivesi, mis hoolib