• Saku Läte toetab: Koerhaldjas Mia etendus, toob taas lavale Getter Jaani, Emil Rutiku, Kaire Vilgatsi ja Contra

    06. november 2015

    Saku Läte toetab Nordea Kontserdimajas detsembri alguses etenduvat muinasjutt-muusikal „Koerhaldjas Mia“, kus peaosi mängivad Getter Jaani, Kaire Vilgats, Emil Rutiku, Kaarel Orumägi, Contra ning Kaari Sillamaa Laste ja Noorte Muusikateatri lapsed.

    „Koerhaldjas Mia“ on südamlik ja seiklusrikas lugu koerhaldjas Miast, kes elab Jõulumemme ja Jõulutaadiga paksus metsas väikeses majas ning läheb ühel päeval maailma parimat kingitust otsima. Etendus läbi ühe aastaringi ja jutustab Mia seiklustest jõulust-jõuluni.Muusikal põhineb 2013. aastal ilmunud Eesti autori Kadi Urbase raamatul “Mia muinasjutud”. Muusikal etendus esmakordselt 2014. aastal ja leidis erakordselt sooja vastuvõtu.

    Muusikali libreto ja muusika autor on Kaari Sillamaa, lavastaja ja koreograaf Katre Jaani, muusikajuht Hille Savi, kunstnik Riina Vanhanen.

    Etendused toimuvad 2. ja 3. detsembril Tallinnas Nordea Kontserdimajas. Pileteid saab soetada Piletilevi kassadest või Piletilevi kodulehelt www.piletilevi.ee.

    Muusikali „Koerhaldjas Mia“ korraldaja on MTÜ Noor Ise-Loom, kes koondab üle saja vabatahtliku, kes töötavad laste parema tuleviku nimel. Etendustele Tallinnas oodatakse kokku kuni 6000 last. Korraldajate eesmärgiks on pakkuda vähemalt kolmandik kohtadest tasuta vähekindlustatud peredest lastele. Tasuta pileteid jagatakse lasteaeadade ja koolide kaudu. Loodud on tehnilised võimalused, et etendusi saaksid jälgida ka kuulmis- ja nägemispuudega inimesed.

    Infot etenduse ja piletite ning muusikali toetamise võimaluse kohta loe www.koerhaldjasmia.eu ning Facebooki-lehekülg www.facebook.com/koerhaldjasmia