• Oluline info klientidele!

    09. juuni 2022

    Suvi on puhkuste aeg! Me teame, et paljudel teist on kujunenud välja enda lemmik Saku Läte autojuhid*, aga ka nemad peavad suvel puhkama ja ennast laadima.

     

    Suveperioodil muudame veidi enda tarneid.

    • Kõik tellimused, mis on edastatud kuni kl 15.00 täidetakse 1-3 tööpäeva jooksul. Peale kl 15.00 tehtud tellimused, täidetakse 2-3 tööpäeva jooksul.
    • Soovitame suveperioodil suurendada lepingul olevate veepudelite arvu, et vähendada tarnete tihedust.
    • Palume võimalusel tulla enda veetarnetele ise järgi Saku Läte esindustesse (Tallinna esindusse (Sakus), Pärnu esindusse, Jõhvi esindusse või Tartu esindusse) kell 8:30-17:00.

    *Saku Läte vett tarnivad üldjuhul pikaajalised Saku Läte töötajad (autojuhid), kes on varustatud spetsiaalsete autodega, mis on ehitatud veetarneteks. Antud ametile ei ole leida lihtne väljaõppinud ja heas füüsilises vormis asendajaid. Palume mõistvat suhtumist. Saku Läte hoolib väga enda töötajatest ning peame oluliseks, et meie inimesed saaksid korralikult puhata, kuid samal ajal on meile väga tähtis ka klientide heaolu. Seega, soovitame tungivalt lepingul olevate pudelite arvu suurendada ajutiselt või tulla tarnetele ise järgi.

    Saku Läte
    Joogivesi, mis hoolib