• Tunnusta kolleegi 2024 võitjad!

    03. juuli 2024

    “Tunnusta kolleegi 2024” kampaania on selleks korraks läbi saanud.

    Suur aitäh kõikidele, kes saatsid meile tunnustusi. Meieni jõudis tohutult palju kiidusõnu märgatud kolleegide kohta!

    Meie südamest tunnustame ja täname igaüht teist, kes on aidanud kellegi teise päeva paremaks teha.

    Saadetud lugude seas oli palju neid, mis südamesse pugesid. Palju neid, mis tõesti lugedes meid puudutasid ja neid, mis olid lihtsalt huvitavad ning siirad kiitused.
    Võitja valimine oli nende seast väga raske, kuid finaalikandidaatide seast pidime loosima välja vaid ühe peaauhinna võitja…

     

    Kampaania peavõit ehk puhkus läheb Sanderile, keda kiitis kolleeg Erle. Muidugi on puhkuse võitnud endale ka tunnustaja ise!

    Erle tunnustas enda kolleegi Sanderit selliselt:

    “Sander- minust 16 aastat noorem kolleeg. Toanaaber ja ülelaua kolleeg juba 4 aastat. See on uskumatu, kui üks on meie maailmavaade, arusaamine tööst ja töö tegemisest. Tal on nii uskumatult täiskasvanu mõttemaailm, noore mehe kohta. (vahel võiks arvata, et nagu muna õpetab kana eks ole). Need meie pikad vestlused elust, olust on olnud sisutihedad. Ta ei ütle mitte midagi, kui Erle üle laua toriseb millegi üle, ta annab mulle nõu kuidas asi lahendada, ta ASENDAB mind, kui Erle on puhkusel, ta viib mind nt. kuumal suvepäeval jäätist sööma. Ta on kolleeg, kes otsib lahendusi, mitte põhjused. Ja see meie tibatilluke huumor iga päeva alguses: ” Erle, puhtalt hüpoteetiline küsimus: Viitsid väää?” Loomulikult saab kõik töö tehtud, selline must huumor vahel päästab päeva! Kuna Sander liigub tööpõllul edasi, annab oma teatepulga üle järgmisele toredale kolleegile(loodetavasti), siis oleks SPA kinkekaart talle igati sobilik kingitus(veidi nagu Erle abiga).

    Lisaauhinnad said endale ja kolleegile järgmised tunnustajad:

    Nauding Saku Lätelt kohvioad (2x1kg) on võitnud:

    • Kareth, kes tunnustas kolleeg Triinu-Mari järgmiselt: “Mu kaunis juhataja Triinu-Mari!! Ta on kõige südamlikum juhataja maailmas. Ja seda täiesti päris südamest öeldes ja mõeldes. Triinu-Maril on kõige tähtsam, et tema õdedel ja arstidel oleks alati sära südames ja siis paistab seda ka silmist kaugele välja. Kui on mingi mure, siis ta lahendab selle nii, et inimene peab siis puhkama, olema koos enda perega, magama palju ja tööd saab teha siis, kui kõik eelpool nimetatud on tehtud. Ma poleks kunagi arvanud, et üks arstist juhataja hindab ja armastab tõesti oma töötajaid nii palju, et igaljuhul jätab enda tahaplaanile. Mina lähen tööle alati suurima rõõmuga, sest ta kiidab, märkab, kallistab, kuulab, naerab minuga koos ja arvestab alati nii laste, mehe kui ka koduloomadega, mida tegelelikult mujal ei kohta.. või pole meie kohanud. Triinu-Mari on tõeline kullatükk, särav ja kena blond juhataja. Tänu temale tahan ka ise olla parem ja parimat meditsiinilist abi kõigile hädasolijatele pakkuda! Ma olen iga päev tänulik, et Tema hella südame juurde tööle sattusin. TM teab seda, sest ma olen talle seda juba öelnud aga selline tunnustus ja kingitus oleks talle eriti armas. Ma sooviks, et mina ei saaks midagi.. vaid võidu korral ka minu kink läheks ainult Triinu-Marile! Tema heaolu on mulle väga tähtis ja kui ma saan seda kuidagi paremaks teha, siis ma annaks kõik selle eest!”
    • Kolleegid Merilyn ja Gerli. Gerli iseloomustusest väljavõte: “”Kümme projekti vajavad korraga tegemist? 11 projekti TEHTUD! Sind ajas teine kolleeg närvi ja tahad lihtsalt “rantida”? Kuulab ära ja pakub olukorrale mõistliku lahenduse. Ta on päikse all puhkusel, kuid ilma temata ei saa projekti sisu kinnitada? Ära muretse, isegi poolel teel merre vastab Sulle. Oled tööl ülekoormatud, väsinud ja “jooksed omadega kokku”? Saad abi ja isegi vaba päeva töölt! Läbi ja lõhki ZEN energia!”
    • Katrin, kes tunnustas kolleegi Avo.

    Saku Läte meened on endale võitnud kolleegid:

    • Kairi ja Annika;
    • AlviAndres ja Aigi; Jah, kolleeg Andrest kiitis lausa mitu inimest! Näiteks kirjeldas Andres teda selliste sõnadega: “Sõidutab alati kolleege kui vaja, jõuab enne lusika sulle ulatada kui püsti saad. Kolleegide suhtes alati viisakas. Jääb silma oma tähelepanelikkusega kolleegide suhtes.”
    • Inge ja Sevil.

    Vendeni jõhvikamaitselist mineraalvett (2×1 plokk) on endale võitnud kolleegid:

    • Liisi ja Ingmar;
    • Erki ja Taavi.

    Võtame kõikide võitjatega ühendust.